maandag 1 november 2021

High wine

Het was kerst 2019 dat ik bedacht om aan vriendin Talitha een uitnodiging voor een high wine cadeau te doen. High wine bij winebar/lunchroom Nostra in Rotterdam omdat ik daar in het verleden hele goede ervaringen heb opgedaan met zowel high wine als high tea. Dat laatste bieden ze niet meer aan. Maar ja, u weet, toen barste de pandemie in alle hevigheid los en bleven we het liefst op onze vierkante kilometer. Later kwamen de lockdowns, die Nostra gelukkig heeft overleefd, zodat, om een lang verhaal kort te maken, we gisteren pas de high wine hebben gebruikt. Wat in het (wijn)vat zit....

Gaandeweg de jaren(!) waren vrienden Rick en Chris ook aangesloten om áls het weer kon met ons mee te gaan. Door hen heb ik destijds kennisgemaakt met Nostra. Grappig is dat in de tijd dat het cadeautje is overhandigd, Talitha heel casual langs haar neus weg wel eens zei dat ze ook best wel in Rotterdam zou kunnen/willen wonen omdat de stad op haar was gaan groeien, en vandaag de dag is dat ze officieel inwoner is van Rotterdam. We hebben gisteren dan ook geproost op deze nieuwe aanwinst van de stad. 

Het was zoals altijd weer een feest om heerlijk verwend te worden met wijnen en comestibles. Fijn bijgekletst en gelachen met elkaar, kortom, het leven is goed met lieve vrienden en wijn. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten