woensdag 16 december 2020

Eindbestemming bereikt!

U weet het vast nog wel, zo rond mijn moeders geboortedag in mei van dit jaar stuitte ik op Delft is Goud, die in de Jozefstraat aldaar gouden klinkers met initialen van dierbaren plaatsten. Onze moeder is geboren in Delft, dus vonden wij het een mooi en verdiend eerbetoon aan haar om een klinker met haar initialen te laten maken. In dit blogje kunt u uw geheugen weer wat opfrissen.

Er was wat misgegaan, maar van uitstel is geen afstel gekomen, gisteren kreeg ik bericht dat de gouden klinker met mama's initialen is geplaatst! Afgelopen maandag zijn de stratenmakers aan de slag geweest en als het goed is ligt er tussen de nu 1500 klinkers er één met J E F G erop, de initialen van onze moeder.

Er waren wat foto's meegestuurd en u zult begrijpen dat ik die secuur heb bestudeerd of mama's klinker er op te zien was, maar nee. Ze zijn nu bezig met het maken van een legpatroon om het zoeken tussen die 1500 klinkers wat te vergemakkelijken. Later deze week ontvang ik instructies waar we onze klinker kunnen vinden. 

Wat een mooi kerstcadeau! Zodra de lockdown voorbij is zullen we naar Delft gaan om de klinker van onze moeder te gaan bewonderen.















2 opmerkingen:

  1. Het is heel anders geworden dan ik dacht. Ik had meer het idee van de zogenaamde stolpertsteine, Dus hier en daar een kluster stenen. Dit is veel leuker, goed idee hoor. Zeker ook van de gemeente Delft. Gefeliciteerd met het resultaat, ik vind het er erg mooi uit zien en kan niet wachten op de foto's wanneer jullie het resultaat gaan bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het heeft even geduurd, maar ik kijk er ook naar uit om het 'in het echt' te gaan bekijken.

      Verwijderen