dinsdag 8 augustus 2023

Naar huis

In een perfecte wereld zou dit lange weekend met Talitha in Otterlo en omgeving de opmaat zijn voor mijn vakantie, maar door communicatiestoornissen op het werk was dit uitstapje het sluitstuk. U merkt, ik ben, tot een bepaalde hoogte, geen moeilijke werknemer. Ik heb het fijn gehad in de naar voren geschoven vakantie, leuke dingen gedaan en ook mijn rust gepakt. Gelukkig geen temperaturen boven de 25 graden hoeven te doorstaan, kortom heerlijk.

Na het ontbijt zijn we richting huis gereden, maar niet voordat ik nog even mocht meemaken dat de boiler weer uitviel net toen ik min of meer ingezeept onder de douche stond. Inmiddels weten we, zoals eerder vermeld, hoe te handelen. We hebben vanzelfsprekend het bungalowtje netjes achter gelaten en zijn voor de laatste keer door elkaar gehusseld op de onverharde weg die naar ons bungalowtje leidde. 

U kent mij inmiddels en weet dat ik met hetzelfde enthousiasme als waarmee ik op reis ga ook weer richting huis vertrek. Het binnenkomen in mijn eigen woning is altijd weer een geluksmoment. Na een paar heerlijke dagen weer aarden in m'n eigen omgeving. Meteen een wasje erin gedaan en boodschapjes voor de aankomende week. Vandaag begint het gewone leven weer van werken en sloven, maar vanzelfsprekend gelardeerd met leuke uitstapjes, etentjes, bioscoopbezoekjes, enz. met lieve vrienden. Balans, daar draait het om in het leven. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten