maandag 14 augustus 2023

Spontane gezelligheid

Afgelopen week berichtte Rick me met de vraag of ik in het weekend thuis was, dan wilde ze even langskomen voor ze volgende week op vakantie gaan. Er is een klein select groepje mensen dat bij mij nooit ongelegen komt, Rick en Chris horen daarbij. We spraken zondag in de namiddag af, dan konden ze eerst naar de ouders van Chris. Rond kwart voor vier waren ze er en het weer was zo opgeknapt dat we op de lanai konden zitten. 

Ik zou zorgen voor het diner en Rick maakte het toetje. Letterlijk ging hij aan de slag toen ie binnenkwam. Het was een Frans toetje, vanilleflan met frambozen, wat na het maken nog anderhalf uur in de koelkast moest. Ik had na mijn ervaring met schnitzels vorige week weer een nieuwe hang naar het verleden qua eten; varkenshaasje. Dat was ook een eeuwigheid geleden dat ik het had gegeten en voor jezelf maak je dat niet zo snel. Met een pepersausje, groente en Parijse aardappeltjes (ook zoiets van weleer) hebben we heerlijk gesmuld.

Op de lanai lekker aan de rosé met wat knabbeltjes en na het eten koffie waarbij de glaasjes die ik van mijn zus heb gekregen hun première beleefden. Tot laat fijn buiten kunnen zitten. Zomaar een spontane actie vol gezelligheid met dierbare vrienden, dat zijn geluksmomentjes, hoor. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten