zondag 12 november 2017

High tea

We hadden het onszelf beloofd, Chris en ik, na de copieuze high wine bij Nostra vorig jaar, waarbij de glazen die geschonken werden gerust robuust genoemd kunnen worden. Mede door de uitwerking daarvan zouden we vergeten kunnen hebben wat we elkaar beloofd hadden, maar we wisten het nog. We wilden er nog een keer terug gaan voor de high tea. Dat was gisteren.

Nostra bevindt zich in de van Oldenbarneveltstraat in het centrum van Rotterdam. Een straat met bijzondere nét even andere winkels dan op de Lijnbaan en het Binnenwegplein. Nostra is een niet al te groot etablissement waarbij je bij binnenkomst meteen al een leuke warme sfeer ervaart. De high wine nog in mijn geheugen, had ik 's middags niet geluncht, en dat was een verstandige beslissing geweest, want ook de high tea is zeer uitgebreid, met sandwiches, taart, soesjes, chocolade, scones en wat dies meer zij. Vanzelfsprekend was er ook een uitgebreid assortiment thee waaruit we konden kiezen. Onderwijl was het weer leuk om samen bij te kletsen. Oplettende lezers zullen nu denken: 'jullie hebben elkaar vrijdag toch ook al gezien, dan waren jullie toch al bijgekletst'. Vrijdag hebben we een film bezocht, en doorgaans wordt er dan niet zoveel gepraat, bovendien is één op één ook weer anders dan met meerdere, en buiten dat, hebben we altijd wel wat te bepraten met elkaar.

Voor we het wisten was het al zes uur, en besloten we toch als afsluiter een lekker wijntje te nemen, het is tenslotte al bijna kerst, dus het kon best. Het was een heerlijke middag. Nostra, lieve mensen, ga er gerust heen, maar voor high wine en high tea wel even van te voren reserveren.

Bijzondere kopjes met bh-loze dames.
Kijk toch eens hoe lekker allemaal.Geen opmerkingen:

Een reactie posten