vrijdag 29 april 2022

Fuck off Johan

Vanzelfsprekend kijk ik het programma 'Vandaag Inside' niet, ik ben namelijk nog niet hersendood. Een drietal bejaarde mannen murmelen daar wat met elkaar. De met één been in het graf staande Johan Derksen is al eerder homofoob en racistisch gebleken, het prototype van de witte verongelijkte boomer heteroman. Onlangs heeft hij in het programma op anekdotische wijze kond gedaan van een, zoals hij dat noemt, jeugdzonde. Toen hij begin twintig was is hij samen met een vriend en twee 'juffrouwen' naar hun huis gegaan alwaar zij dachten te gaan neuken, echter de dames waren door drank, drugs of whatever bewusteloos, zodat er van neuken niet veel meer kwam. Toen heeft hij een kaars die daar stond in de vagina van de bewusteloze vrouw gestoken en is naar huis gegaan. 

Verkrachting, precies, net wat u zegt. Geen van de andere oudjes riep hem ter verantwoording, sterker nog, de één hersencellige lachzak René van der Gijp gierde het uit en riep: "Ze heeft nog geluk gehad, voor hetzelfde geld staat er een honkbalknuppel dan is ze verder van huis". Ook niemand uit het publiek stapte op. De ophef die hier terecht over uitbrak heeft opa Derksen doen besluiten de dag erna (het blijkt dus een dagelijks programma) ineens te zeggen dat hij die kaars met standaard en al tussen haar benen heeft gezet en niet in haar heeft geduwd. Dit terwijl ie eerder opmerkte dat 'het nu als verkrachting zou worden gezien', ongevraagd een kaars in een bewusteloze vrouw duwen, nee lul, vijftig jaar geleden ook al. 

Hoe zou ie het gevonden hebben als hij bewusteloos was geweest en er een kaars in z'n reet was gestoken? Hier is het laatste woord nog niet over gezegd en het OM gaat een onderzoek instellen en verschillende sponsoren zetten de samenwerking met het programma stop. De opgewarmde dooie zelf reageert voorspelbaar als altijd als een nukkig kind en zegt maar weer eens te stoppen met het programma wat ie eerder ook al heeft gedaan toen ie ook al onder vuur lag vanwege zijn racisme of homofobie of beide dat kan ook. Maar toen is ie ook gewoon doorgegaan. Talpa kan zelf natuurlijk ook gewoon de stekker er uit trekken en die oudjes met pensioen sturen.

Erger is dat er mensen zijn, mannen én, godbetert, vrouwen, die het wel mee vinden vallen, zo'n penetratie met een kaars van een bewusteloze vrouw. Veelal dezelfde typjes die vinden dat we hier in een dictatuur leven, Vladimir Poetin wel kunnen begrijpen en de pandemie slechts een griepje is. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten