dinsdag 19 april 2022

Pasen 2022

Het Paasweekend begon voor mij al op vrijdagavond toen ik de dag eerder uitgezonden 'Passion' heb bekeken die ik had opgenomen. Soy Kroon, die ik al eens in het theater heb gezien, speelde, zoals ik al verwacht had, een goede Jezus. Deze keer was niet enkel gekozen voor oorspronkelijk Nederlandstalige liedjes, maar ook voor hertalingen van Engelstalige nummers. Voor mij was het leuk dat de locatie Doetinchem was, waar mijn ouders 16 jaar hebben gewoond. Ik herkende het één en ander.

Zaterdag vierde vriendin Talitha haar verjaardag met een select groepje en dat was reuze gezellig. Eerst koffie met taart en omdat het weer geweldig was hebben we op het dakterras gezeten met wijn en hapjes. 's Avonds is er Thais eten besteld en hebben we de gezelligheid gewoon voortgezet. Zondag heb ik me in en om het huis vermaakt, ook al is het Pasen er moet natuurlijk ook worden schoongemaakt en wasjes gedraaid.

Tweede Paasdag ben ik naar vrienden Rick en Chris gegaan waar ik ben getrakteerd op een heerlijke paaslunch waarna we, wederom vanwege het prachtige lenteweer, naar buiten zijn gegaan om te wandelen door een stuk Rotterdam wat ik nog niet kende. We eindigden in het pittoreske Delfshaven waar we doorheen zijn gelopen om uiteindelijk aan het water op een terrasje een wijntje te drinken. We zaten er zo geriefelijk dat we besloten om er meteen ook maar te dineren. Wel binnen vanwege het feit dat het frisjes begon te worden en naast ons een echtpaar met twee gewenste kinderen kwam zitten waar nogal veel geluid uit kwam. 

Kortom fijne dagen doorgebracht met lieve mensen. Ik ben een bevoorrecht mens. 

Soy Kroon.

Thais eten. 

Delfshaven. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten