maandag 18 april 2022

Spread the word

Dit is blogje 4029, dus u zult het mij vergeven dat ik niet meer precies weet wat ik allemaal heb geschreven. Wel in grote lijnen, soms heb ik het idee dat ik het al eens ergens over heb gehad en als ik het dan opzoek, middels de handige zoekfunctie links boven in de desktop versie, ook door u te gebruiken, krijg ik antwoord op het vage vermoeden. Vaak blijkt het inderdaad zo te zijn, maar zo nu en dan niet, en dan komt er alsnog een blogje. 

Omdat ik niet enkel over mijn eigen belevenissen schrijf, dat zou wel heel saai zijn, maar ook over de wereld om me heen worden wereld wijde web bezoekers, als zij een zoekterm hebben in getoetst, wel eens geleid naar één van mijn blogjes of columns. Vaak als een persoon of een onderwerp in het nieuws is, kan ik zien dat er door mensen op wordt gegoogeld en ze dan uitkomen bij Aidan's World. 

Zo af en toe vind ik een blogje van mezelf terug op een ander stukje internetfora, middels een verwijzing of soms zelfs helemaal. Ik vind dat prima, gewoon ook leuk, en het voelt als een stukje erkenning dat ik blijkbaar wel iets wezenlijks heb geschreven. Niet altijd staat het erbij waar het vandaan komt, vind ik ook oké, maar dan krijg je het bizarre feit dat ik het lees en dan aan de schrijfstijl zie dat het wel eens van mij zou kunnen zijn.

Gisteren was dat ook weer zo. Ik las het en dacht: heb ik daar ook niet eens over geschreven, ook meende ik de 'hand van de meester' (cabaret) er in te herkennen. En jawel hoor, na in het zoekvakje het onderwerp te hebben in getikt op Aidan's World bleek het ook zo te zijn.

Lang nadat ik op mijn laatste grote reis ben gegaan zullen mijn blogjes een bron van informatie zijn over de laatste 35 jaar van de vorige eeuw en het begin van dit millennium, grappige gedachte.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten