woensdag 13 april 2022

Toen en nu: Leonardo DiCaprio

Allereerst een shout out naar vriend Steven die onderstaande grappige foto heeft geplaatst omdat zijn jongste dochter hem Leonardo DiCaprio best als schoonzoon zou willen voorstellen. Bedankt, want ik realiseerde me dat het is best al weer een tijd geleden is dat ik een 'toen en nu' heb geplaatst.

Ik ben al zo oud dat ik de opkomst van Leonardo nog heb meegemaakt, dat was in het laatste seizoen van de tv-serie 'Growing Pains', waar hij als 17 jarige de rol van Luke Brower in speelde. Ik heb hem nooit zo gevolgd en zag hem pas weer in de kaskraker 'Titanic'. Ronduit fenomenaal vond ik hem in de fantastische film 'What's Eating Gilbert Grape', waarin hij zo ongelooflijk goed de verstandelijk beperkte Arnie speelt. Ik heb die film gezien toen deze eens op tv kwam. Hij was toen pas 19 en in die film zie je wat een ongelooflijk goede acteur hij is. 

Daarnaast heb ik nog slechts twee andere films gezien waarin hij speelt, 'Once Upon A Time In Hollywood' en 'Don't Look Up'. Ik heb er nog 27 te gaan wil ik ze allemaal zien. Dat is geen levensvervulling, maar mocht de gelegenheid zich voordoen durf ik bij voorbaat te stellen dat het geen teleurstelling zal zijn. Gebaseerd op deze vier films vind ik hem een acteur die veel uiteenlopende rollen kan spelen, breed scala, zeg maar.

Hij is nu 47 jaar, heeft geen vaste relatie en geen kinderen. Naast acteren en produceren is hij ook ook erg actief voor het milieu. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten