zondag 16 januari 2022

Happy vibes week 3

Het volgende speelt zich af in Costco, een soort warenhuis in Tucson, Arizona. Een vertegenwoordiger staat er Vitamix te promoten, een vrij dure mixer/juicer van zo'n $400. Een klant verteld wat hij zag.

De jongeman van Vitamix sprak met een vrouw die duidelijk in gevecht was met kanker, ze had bestralingen ondergaan wat was te zien aan de hoofdoek die ze om haar door de bestraling kale hoofd had geknoopt. Ze hadden het over de gezondheidsvoordelen van het product als men er vers fruit en groente mee zou bereiden en ze spraken over de antioxidanten en de kanker bestrijdende eigenschappen van fruit en groenten. Het was duidelijk dat de vrouw er graag een wilde kopen, maar dat ze het zich niet kon veroorloven vanwege de medische kosten die ze momenteel had (Amerika hè). 

Enige tijd later stond ik achter de vrouw in de rij om een stuk pizza te kopen toen de jongeman van Vitamix naar haar toe kwam en haar een splinternieuwe Vitamix overhandigde met de bon erbij voor het geval er iets mee aan de hand zou zijn in de toekomst. De vrouw huilde van van blijdschap om de ongelooflijke vrijgevigheid en vriendelijkheid van de vertegenwoordiger en knuffelde hem met alles wat ze in zich had.

Ik ben naderhand naar hem toegegaan om hem te bedanken wat hij voor haar had gedaan. Hij had er zelf voor betaald en de volledige prijs afgerekend. Hij vertelde dat hij na hun gesprek heel sterk het gevoel kreeg dat ie dat voor haar moest doen. Ik vind het zo mooi, daarom deel ik, met zijn toestemming, zijn foto. We hebben meer Jeremy's  nodig in de wereld. Mocht u bij Costco komen in de vestiging in Tucson, Arizona Grant/Wilmot, ga naar hem toen en schud zijn hand en bedank hem. hij zal zich een beetje gegeneerd voelen, maar het zal hem ook goed doen. 

Jeremy ©foto Eric Frey


Geen opmerkingen:

Een reactie posten