woensdag 1 maart 2023

Bol.com's Arnoud

Tegelijk met het geweldige boek van Pim Lammers had ik ook een cd besteld. De cd zou later komen, namelijk op 17 februari. Die datum was allang verstreken en ik had ook geen mail ontvangen van Bol.com dat het vertraagd was, wat normaliter altijd gebeurd. Dus tijd om me eens even in verbinding te stellen met de klantenservice. 

Allereerst dien je dan interactie te hebben met Billie, het morbide obesitas mannetje die de automatische vragen beantwoorder van Bol is, maar die kwam er niet echt uit. Vervolgens kwam er een echt mens aan te pas: Arnoud. Aan hem het euvel voorgelegd en hij ging op onderzoek uit en het bleek wat ik al vermoedde, de platenmaatschappij heeft de releasedatum verplaatst. Maar zoals ik al zei, normaal geeft Bol dat door en dat was nu niet gebeurd, zodat ik zekerheid wilde hebben, niet dat mijn bestelling er tussendoor zou schieten. Ik begreep het volkomen, want ik heb lang genoeg in de boeken en entertainment gezeten om te weten dat uitgeverijen en platenmaatschappijen de voorgenomen releasedata zomaar kunnen wijzigen.

Ik bedankte Arnoud voor de genomen moeite en een paar dagen later was de nieuwe releasedatum bekend, 3 maart, en dat werd, zoals gebruikelijk, per mail doorgegeven door Bol. Maar gisteren lag er al een pakketje in de bus, in de vorm van een cd doosje. Wat snel, dacht ik nog, tot ik het openmaakte en voelde dat het geen cd was, maar wat wel? Even gingen enge scenario's door mijn hoofd van wat je de laatste tijd wel eens hoort, dat vreemden op jouw adres dingen bestellen, maar niets bleek minder waar.

Er zat een chocolade hart in en een zakje thee, keurig in roze vloeipapier verpakt met een Smiley en een persoonlijk kaartje van Arnoud. 

'Wat jammer dat je zo lang moet wachten op de cd. Om je tijd te doden stuur ik je daarom iets op. Ik hoop dat het smaakt. Ik heb je graag geholpen, Groetjes Arnoud'

Wat lief! Ik voelde me helemaal verklempt. In mijn ontvankelijke jaren ben ik voor minder overstag gegaan, zal ik maar zeggen. Aan Bol.com wil ik meegeven dat Arnoud een keeper is, denk daaraan bij de volgende functioneringsbesprekingen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten