zondag 11 oktober 2015

Paniekerig

Volgende maand is het zover, de dag waarvan ik wist dat ie zou komen is dan daar: Ik mag een nieuwe telefoon. Voor sommige, nou ja de meeste mensen, is dat iets om naar uit te kijken of zelfs indien mogelijk naar voren te halen want hoe nieuwer hoe beter of iets dergelijks. Voor mij geldt dat niet, ik word er een beetje zenuwachtig van, want ik wil eigenlijk helemaal geen nieuwe telefoon. Ik ben zo aan mijn huidige gewend. 'Nou dan doe je het niet' is dan de meest logische reactie, maar ik weet natuurlijk ook wel dat zo'n foontje slijt en dat het beter is om een nieuwe uit te zoeken. En de mijne is ooit al eens, nog in de garantieperiode, stuk geweest, dus na eerst de blije toon van T-Mobile van een paar maanden geleden (Je mag nu al een nieuwe telefoon kiezen!) genegeerd te hebben, heb ik gisteren me met enige tegenzin eens in het aankomende gebeuren verdiept.

Het wordt natuurlijk een HTC, want die ken ik ( ik heb nu een HTC One mini). De keuze daarin was gelukkig beperkt tot 2 toestellen, en het wordt de HTC One M8s, want die valt binnen het budget. Maar als ik dan google op reviews en het volgende lees, ben ik alweer in paniek want ik heb geen idee wat er staat:


"De HTC One M8s is qua design en gebruikerservaring identiek aan de M8, maar wisselt de Snapdragon 801-chip in voor een Snapdragon 615-chip. Deze 64-bit chip heeft een octacore-processor (vier kernen op 1,7GHz, vier op 1GHz).Verder is er een iets grotere accu met een capaciteit van 2840 mAh aan boord (in plaats van 2600 mAh), en een 13 megapixel-camera aan de achterkant. Laatstgenoemde vervangt de matige 4 ultrapixel-camera van de originele M8 en moet betere prestaties neerzetten op het gebied van fotografie."

Ik wil kunnen appen, bellen, foto's maken, beperkt een spelletje kunnen doen, op internet kunnen, en dat was het dan wel. Ik hou niet van muziek op mijn oren, dus dat gebruik ik al niet, en verder heb ik nog gewoon een papieren agenda met pen. Nu ja, nog een maandje dan is het zover, kan me er langzaam op voorbereiden.
En dan zijn er ook nog 102 (!!) verschillende hoesjes.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten