woensdag 10 maart 2021

Gadverdamme

Omdat een aantal cabaretiers hun ziel aan de duivel hebben verkocht, zodat hun theatershows op SBS 6 worden uitgezonden ben ik net zo hypocriet en kijk die shows, zelfs al zitten er reclameblokken doorheen. Een mens moet wat nu de theaters gesloten zijn. Terwijl de cabaretier van dienst bezig is, is SBS niet te verlegen om rechts in de bovenhoek andere programma's van de zender alvast onder de aandacht te brengen. Ik wist meteen weer waarom het een schijtzender is toen ik het volgende in mijn gezicht geduwd kreeg: 

'Het verhaal waar heel Nederland op wacht'. 'Een exclusief en éénmalig interview'. Dat hijgerige toontje alleen al, gadverdamme. 

Het bleek om een interview te gaan van Linda de Mol met de voormalige hitzanger Marco Borsato, u weet wel die man die altijd zo schreeuwt in zijn liedjes. Nu weet ik dat corona, lockdown en avondklok rare dingen met mensen doet, mijzelf niet uitgezonderd, ik kijk bijvoorbeeld naar SBS 6, maar dat heel het land zit te wachten op een interview met Marco fucking Borsato, dan moet de geestesgesteldheid van de bevolking er wel heel erg aan toe zijn. 

Marco is een notoire vreemdganger en zijn vrouw heeft hem een jaar geleden het huis uit gegooid. Niks bijzonders, dat overkomt meer mensen (m/v) die vreemdgaan. Dus waarom een heel programma van Linda met Marco als enige gast? Wie kan het in godsnaam schelen? Maar gisteren las ik op een nieuwssite dat Marco een comeback wil forceren en een nieuwe single heeft te pluggen. En die single gaat over het einde van zijn huwelijk. Gadverdamme! Wat ben je dan een ongelofelijke lul. Zum kotzen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten