dinsdag 18 oktober 2022

Dorpsidioot

Onze nationale dorpsidioot Thierry Baudet, meestal is wat hij te melden heeft van het niveau ene oor in andere oor uit. Veel roeptoeteren, vooral overal op tegen zijn, steeds data noemen wanneer 'the great reset' zal plaatsvinden, data die dan ook gewoon weer voorbij gaan en (gespeeld) verontwaardigd doen, maar dat is een politici-dingetje wat breed wordt gedragen door de dames en heren. Zij kunnen geschoktheid voorwenden over zaken waarvan de ganse bevolking al weet hoe het zit. Het vervelende van Thierry is dat hij bruin rechts is en dat ook niet onder stoelen of banken steekt, zeg maar wat de NSB in de bange jaren voor en in de oorlog vertegenwoordigde. 

U en ik lopen er niet warm voor, maar er is een klein gedeelte van het electoraat die alles wat hij ventileert met gejuich ontvangt onder het hen zo bekende mom van 'Hij seg watofwij denke'. Het zijn inderdaad niet de felste lampjes uit de doos, maar desondanks hebben ook zij stemrecht, hence het feit dat hij überhaupt in de Kamer zit, als ie er tijd voor heeft, want meestentijds is ie afwezig. 

Gisteren is er een filmpje geplaatst van een interview, in het Engels voor de internationale markt blijkbaar, en in dat filmpje is pijnlijk duidelijk geworden dat de dorpsidioot van weleer mentaal nu volledig de weg is kwijtgeraakt. Zijn gebruik van lavendelsnuifjes e.d. is algemeen bekend en het kan dus zijn dat het één en ander met elkaar te maken heeft. In dat filmpje verklaart hij de volgende zaken:

"Ik geloof in complotten"
"We worden geregeerd door kwaadaardige reptielen"
"De enige die ons kan redden is de zwarte ridder Vladimir Poetin"
"Poetin moet winnen en we moeten alles doen wat we kunnen om hem te ondersteunen"
"Waarom ben ik de enige die dat begrijpt"

Eerder noemde hij de Russische dictator en oorlogsmisdadiger al een 'prachtkerel' en de inval van Rusland in Oekraïne 'de mooiste gebeurtenis uit zijn leven'. Klein detail, kort daarvoor was hij vader geworden van zoon Lancelot. Ja, hij plant zich voort, de genen worden doorgegeven en toch was voor hem de oorlog die Rusland ontketende door een ander land binnen te vallen een mooiere gebeurtenis dan dat. 

Het lijkt in het filmpje of de man in een psychose zit. Wellicht tijd voor een gedwongen opname met een zorgmachtiging. Hier kunt u het filmpje zien: https://twitter.com/i/status/1581959323642900480

Een still uit het filmpje. 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten