zondag 30 oktober 2022

Happy vibes week 44

Matt Grodsky en Laura Sheel leerden elkaar kennen in de peuterspeelzaal toen ze 3 jaar waren. Van begin af aan hadden ze een geweldige band. Ze werden ook buiten school vrienden. In de weekenden gingen ze bij elkaar spelen en als ze met één van hun ouders naar de film gingen, pakte Matt Laura's hand als het eng werd. 

Later gingen ze beiden naar verschillende scholen en ze zagen elkaar nog wel in de weekenden, maar ze waren druk met school, huiswerk, familie, nieuwe vrienden, zodat ze elkaar steeds minder zagen. Er werden nog wel kerstkaarten gestuurd maar ook dat stopte op een gegeven moment. 

Tien jaar waren voorbij gegaan en het was tijd om met high school te beginnen. Ook alletwee op verschillende scholen. Maar op een dag was Laura op de telefoon van een vriendin en zag een voor haar bekende naam: Matt Grodsky. Laura vroeg hoe ze hem kende en vertelde over hun tijd samen als opgroeiende kleuters. En dat was het voor Laura. Maar haar vriendin dacht er anders over. 

Ze wilde een ontmoeting regelen tussen Laura en Matt. Laura stond er wat aarzelend tegenover. Matt en zij hadden elkaar jaren niet gesproken, ze waren vast te veel veranderd. Maar uiteindelijk stemde ze toe dat haar vriendin Matt haar telefoonnummer gaf. Ze verwachtte niet dat ie contact met haar zou opnemen.

Maar dat deed hij wel, hij stuurde haar een berichtje en al snel waren ze aan het chatten en besloten om elkaar te gaan zien. Ze gingen naar een film. De klik was er meteen weer en niet lang daarna waren ze een item. Ze gingen nog steeds naar verschillende scholen, maar ze konden nu autorijden en zo hun relatie beter onderhouden. 

Maar na hun high school, gingen ze naar verschillende colleges, in verschillende staten zelfs en waren 1600 kilometer bij elkaar vandaan. Een uitdaging. Ze waren in verschillende tijdzones, maar dankzij social media en Facetime konden ze elkaar toch vaak 'zien'. Een als het even kon zochten ze elkaar op.

Toen hun laatste jaar op college aankwam wilde Matt dat vieren. Ze waren beiden thuis in de zomer en Matt regelde een picknick. Wat Laura niet wist was dat hij de picknick had georganiseerd bij hun voormalige peuterspeelzaal waar ze bijna twintig jaar eerder samen hadden opgezeten. Maar dit was nog niet alles. Matt ging op één knie en vroeg haar ten huwelijk. 

Ze zijn dan een pas getrouwd stel maar kennen elkaar al zo lang dat ze wel het één en ander weten hoe een relatie te laten werken. "Wat ik geweldig vind aan Matt is zijn humor, hij maakt me altijd aan het lachen en is daarnaast de meest gedreven persoon die ik ken. "Laura's aanstekelijke lach en haar vermogen om mensen te helpen die het minder getroffen hebben vind ik fantastisch".  




Geen opmerkingen:

Een reactie posten