zondag 23 oktober 2022

Happy vibes week 43

Donderdag was voor de drie jaar oude Brooklyn Andracke de belangrijkste dag van de week dan kwam vuilnisman Delvar Dopson voorbij in zijn grote vuilniswagen, toeterde en zwaaide dan naar haar achter het raam. Brooklyn zou hem zo graag eens ontmoeten, dus haar moeder nam haar mee naar buiten zodat ze Delvar beter kon zien als ze naar elkaar zwaaide. Daarna was het niet meer 'de vuilniswagen' maar 'de vuilnisman' waar Brooklyn het over had. 

Het was op haar verjaardag dat Brooklyn met haar moeder iets hadden bedacht. De verjaardag was op woensdag, maar ze wilden Delvar erbij betrekken. De dag erna zag Delvar Brooklyn's moeder gebaren om even naar hen toe te komen. Brooklyn wachtte op hem met een cupcake van haar verjaardag een dag eerder. Onderwijl legde moeder Traci uit wat de donderdagen wanneer hij langskomt, toetert en zwaait voor Brooklyn betekenen. 

De week erna kwam Delvar met een verrassing voor zijn kleine fan. Een verlaat verjaardagscadeau, speelgoed van haar favoriete film 'Frozen'. Delvar bleek een lokale beroemdheid bij meer kinderen in de buurt. Onderwijl dat hij werkte als vuilnisman studeerde hij en toen hij zijn examen had gehaald en makelaar werd, kwam er vanzelfsprekend een afscheidsfeest, georganiseerd door Traci. 

De vriendschap tussen Delvar en de familie is gebleven, hij was zelfs gast bij hen met Kerstmis. Onlangs vierde Brooklyn haar negende verjaardag. Delvar riep zijn social media volgers op haar te feliciteren: "Please help me wish the coolest kiddo in the land, Brooklyn, a happy birthday!"





Geen opmerkingen:

Een reactie posten