woensdag 2 november 2022

Lang gewacht...

....stil gezwegen, niet gedacht toch gekregen. U weet het wellicht nog dat Talitha en ik eind september een hoodie-deken-sweatshirt hadden besteld. Half oktober zouden ze geleverd worden, maar het duurde en duurde zodat Talitha contact zocht met de leverancier die meedeelde dat de bestelling 'ergens in de buurt was'. Na nog even afgewacht te hebben was het punt bereikt om de teleurstelling te verwerken en een verzoek om terugbetaling te doen. En u begrijpt het al, het verzoek was nog niet verzonden of de hoodie-deken-sweatshirts werden bezorgd afgelopen maandag. Zoals beloofd deel ik de vele functies van het nu al onmisbare kleinood.

Voorop natuurlijk waar de hoodie-deken-sweatshirt in eerste instantie voor bedoeld is. Heerlijk warm en comfortabel op de bank tv kijken. Glijdt niet af, zoals een dekentje. U kunt er mee naar de keuken lopen en u blijft warm. 
De hoodie-deken-sweatshirt is ook uitermate geschikt om bij hackers anonymous aan de slag te gaan mochten daar uw ambities liggen. 
Mocht u in zich in royale kringen begeven is de hoodie-deken-sweatshirt ook zeer chique om er een een reverence in te maken. 
En had u altijd al als een Ivan Rebroff impersonator aan de slag willen gaan, is de hoodie-deken-sweatshirt eigenlijk verplicht. 

Naast dit alles is de hoodie-deken-sweatshirt een prima preservatief. Niemand zal nog enige aandrang voelen voor coïtus als u zich hierin hult. Als u een rustige winter wilt op dat vlak is de hoodie-deken-sweatshirt een must. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten