donderdag 28 juli 2022

Terreurboeren

Zoals al eerder vermeld, fascistisch extreem rechts, de nieuwe nazi's zeg maar, kapen het boerenprotest. Hun ongeletterde achterban slikt alles voor zoete koek, dus als zij onwaarheden verkondigen over klimaatverandering en het stikstofbeleid nemen ze gelijk die 'arme boeren' mee in hun anti-alles houding. 'Onze boeren' hebben ze het ook steeds over, nou dan weet u het wel. Heel bruin rechts steunt voor de bühne het boerenprotest om hun eigen misselijkmakende agenda er door te duwen. En hun idolate eenhersencellige fanbase papegaait het na, ze worden voor het karretje gespannen zonder het te weten. Op elk boerenprotest zijn steeds meer nazi-sympathisanten te vinden. De terreurboeren voelen zich op hun beurt daardoor weer gesterkt in hun zinloze verzet. En zo grijpt alles van die hele idiote operette in elkaar.

Gisteren was weer een walgelijke vertoning van boerenprotest. De terreurboeren wanen zich met de openlijke steun van Nederlands bruinste politici onaantastbaar en hebben in voornamelijk het oosten van het land willens en wetens voor heel gevaarlijke situaties gezorgd. Het is kurkdroog buiten en de terreurboeren, die van zichzelf zeggen zo'n groot hart voor de natuur te hebben, hebben mest, hooi, autobanden, asbest(!!!) en allerhande puin op snelwegen gedumpt en in brand gestoken en zelfs bermbranden aangestoken. Bedrijven die willen helpen om de wegen weer veilig te maken worden bedreigd. Opperterreurboer Mark van den Oever, die met die Calimero-intonatie, werd gisteren op het journaal geïnterviewd, maar zonder ondertiteling is totaal niet te verstaan wat ie zegt. Ik begreep alleen, meer van zijn lichaamstaal, dat ie het wel snapte allemaal. 

Aan de andere kant wordt er door de autoriteiten ook niet echt daadkrachtig opgetreden, er wordt eigenlijk vrij lauwtjes gereageerd in de trant van: 'Nou, nou, nou, moet dat allemaal zo ruw', om vervolgens meteen te roepen dat het heel moeilijk is om te weten wie, wat, waar en hoe. Zodat de terreurboeren binnenkort vast nog een stapje, of misschien wel tien stapjes verder gaan. Bruin rechts snapt het allemaal heel goed en ventileert dat luid en duidelijk op de diverse internetfora waar hun kip zonder kop volgers het meest te vinden zijn om wat hun Grote Leiders zeggen precies zo na te roeptoeteren om zo hun mislukte leven op die manier van enige opwinding te voorzien.

Wat een volk. Waren we ooit wat angstig dat kunstmatige intelligentie te veel zou toenemen, nu moeten we ons toch ernstig zorgen maken dat echte intelligentie steeds meer afneemt. 


Bermbranden veroorzaken terwijl het kurkdroog is. 


Deze blokkade is bewust in de schaduw van een viaduct gedumpt. Automobilisten in de
ochtendschemering zien het nauwelijks.

Deze auto kwam in aanrijding met een puinblokkade. Auto total loss, maar 
gelukkig kwam de bestuurder er met de schrik vanaf. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten