maandag 30 januari 2023

Kaarsverlicht dinertje

Eind vorig jaar wilden we het al plannen, maar zij waren druk in november en de decembermaand is sowieso een lastige maand om afspraken te maken, en we hadden al het kerstdiner bij Hotel New York staan. Maar gisteren was het dan toch zover, een kaarsverlicht dinertje bij mij met Rick en Chris. 

Zo rond vieren kwamen ze aan en dat was een mooi moment om aan de wijn te gaan met wat vingervoedsel. Weer even fijn bijkletsen. Voor het diner had ik chili con carne gemaakt wat ik Talitha al had voorgeschoteld toen ze mijn huis naar de eenentwintigste eeuw haalde met het instaleren van De Stem. Dat was goed bevallen dus ik dacht, ik maak het gewoon nog een keer. Rick had voor het dessert gezorgd, eigengemaakte tiramisu, daar had ik nog wat lekkers bij, Baileys Tiramisu, dat complementeerde heel goed met elkaar. Koffie met bonbonnekes na maakte het helemaal af. 

De chili was echt cón carne. Ik heb nog getwijfeld om vegetarisch gehakt te gebruiken, maar dat zou ik eerst zelf moeten proeven, ik vermoed dat het net zo lekker zal zijn. Het gaat meer om het 'mondgevoel' om maar even een jeukwoord te gebruiken en er zitten heel veel andere ingrediënten in die de smaak meer maken dan het gehakt. U weet ik ben geen vegetariër, maar eet doorgaans vrij weinig vlees. En in deze tijd zijn er genoeg alternatieven, dus ik ga het ook eens maken met vegetarisch gehakt.

Het was zoals altijd weer heel gezellig zo samen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten