dinsdag 10 januari 2023

Lievelings

Voor mij hoort een dessert of, om het wat populairder te zeggen, 'een toetje' onlosmakelijk bij het diner. Zo thuis niet iets heel overdrevens, meestal iets van vruchtenkwark of -yoghurt. Een enkele keer zo'n eenpersoonsijsje van Hertog in de zomer of als ik er echt trek in heb iets van pudding. Als ik gasten heb voor wie ik me culinair inspan wil ik vaak nog wel wat uitgebreider gaan qua dessert. Maar zo zonder toetje heb ik niet echt gegeten. Toch als ik soms copieus heb gedineerd wil ik het dessert wel eens overslaan, maar meestal zorg ik ervoor dat er nog wat ruimte over is. 

Onlangs heb ik een nieuwe yoghurtvariant ontdekt wat meteen mijn lievelings is. Almhof roomyoghurt pistache. Pistache is één van mijn favoriete smaken van ijs. Als ik bolletjes ijs bestel is er altijd één van pistache bij. En u weet waarschijnlijk nog mijn euforie toen Lidl een soort van Magnum-achtige pistacheijsjes in hun assortiment hadden opgenomen. 

Ik had die pistacheyoghurt nooit gezien, maar op mijn werk zag ik het voorbij komen en dacht meteen die moet ik eens proberen. Nou, ik kan u zeggen: divine! Gisteren heb ik het meegenomen toen ik bij Talitha ging eten en zij vond het ook heerlijk. 

Dus bij deze raad ik u de Almhof pistache yoghurt ten zeerste aan, mocht u het nog niet kennen. Nee, ik wordt niet betaald door Almhof om u erop te attenderen. Ik ben veel, maar gelukkig geen influencer. I'd rather die. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten