zondag 8 januari 2023

Party

Enige tijd geleden deed ik de observatie dat men op mijn leeftijd meer naar uitvaarten gaat dan naar bruiloften, maar er zijn gelukkig heus nog wel momenten van jolijt te vinden in de gouden jaren. Zo zijn er lieve vrienden die een mijlpaal hebben bereikt en dat met mensen die hen dierbaar zijn willen vieren. 

Afgelopen december bereikte vriend Rick zo'n mijlpaal en begon zijn jubeljaar. Omdat december al een vrij drukke maand is had hij besloten om het op 7 januari te vieren. Al ruim van te voren waren we hier over geïnformeerd zodat wij die dag konden reserveren en hij er zeker van was dat hij zich omringd wist met familie en vrienden die voor hem een speciaal plekje in hun hart hebben en vise versa.

Talitha en ik waren ook uitgenodigd en omdat zij eerst nog een afspraak had in de stad, niet ver van waar het feestje werd gegeven, hadden we afgesproken samen naar haar afspraak te gaan, daarna even te lunchen om vervolgens naar Rick's party te lopen. Ik had een leuk zaakje op het oog, maar ik kom haast nooit in de stad, en het zaakje bleek niet meer in bedrijf. Al jaren niet, ook. Gelukkig zijn er genoeg andere opties en hebben we heerlijk geluncht bij de Bagel Bakery. 

Voor de party had Rick een gedeelte van de Rode Boot Vessel afgehuurd. Een geweldig leuke locatie, waar ik natuurlijk weer entree maakte met mijn gebruikelijke flair, om een bekend lied maar eens aan te halen, over de drempel struikelde en met een langgerekt 'whoooeee' mijn komst kracht bijzette. Gênant. Het is een gezellige ruimte ingericht met wat helemaal bij zo'n boot hoort. Leuk om ook weer wat bekenden te zien en te spreken. De inwendige mens werd flink verwend en het was heerlijk om te zien hoe geliefd Rick is. Hij verdient het.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten