dinsdag 10 oktober 2017

Jeans: A brand new day

Ieder jaar is het weer een feestje om naar de voorstelling van Jeans te gaan. Deze keer was het zelfs de première van hun nieuwe programma "A Brand New Day" in het Capelse Isala Theater. Leuk om in het genodigde publiek ook oud-Jeans medewerkers te zien die nu eens niet aan de bak hoefden en konden genieten van het gebodene. Wij zagen ook op het toneel een aantal bekenden van voorgaande edities, maar tevens nieuwe gezichten. Ze verdienen het allemaal om even genoemd te worden: Myrthe Bijlsma, Kirsten Fennis, Sarah van der Meer, Velorisa Yorks, Rowan Smit, Xander Venema, Max van Waard en Robbert Zwols. Stuk voor stuk geweldige entertainers, die zowel solo als in groepsverband hun mannetje/vrouwtje/mensje staan.

Spetterende medleys van dance classics, girl groups en boy bands, maar ook een meer dan prachtige uitvoering van "Old And Wise" van Alan Parsons Project, ontroerende Nederlandse liedjes over de tijd van nu met oorlog en vluchtelingen, maar ook een hilarische aaneenschakeling van Duitse klassiekers. Waar hoor je nog Gitti und Erica's "Heidi" , Roy Black's "Schön Ist Es Auf Der Welt Zu Sein" en Peter Maffay's "Du" heden ten dage? Tel daar de flitsende choreografieën en de duizelingwekkende verkledingen bij op, dan heb je een geweldig leuke theateravond.

Zoals gezegd was dit de première, vanaf nu reist Jeans door het land, en komen vast ook in een theater bij jou in de buurt. Klik maar op het linkje. Ik raad het ten zeerste aan.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten