zondag 11 september 2022

Happy vibes week 37

Steven Poust ging met zijn kinderen Chase (7) en Abigail (4) met een boot naar St. Johns River in Jacksonville, Florida en legden bij Mandarin Point de boot voor anker. Steven ging er vissen en zijn twee kinderen konden dan fijn zwemmen. 

Maar de stroming was sterke dan ze dachten. Chase merkte dat Abigail, die een reddingsvest droeg, van de boot was weggedreven. Hij probeerde zijn zus te grijpen en ook Steven sprong in het water om zijn dochter te helpen, maar ze bleef wegdrijven. "Ik probeerde bij beide te blijven, maar ze dreef van me weg, ik was ten einde raad."

Chase was bang, maar wel in staat om naar de kust te zwemmen afwisselend zwemmend en drijvend op zijn rug om ervoor te zorgen dat ie niet uitgeput zou raken. Alles bij elkaar heeft het kind een uur lang tegen de stroom in gezwommen tot hij aan land kon komen en vandaar rende hij om hulp te halen. 

Steven en Abigail werden een uur later gered nadat ze anderhalve kilometer van de boot waren afgedreven. De woordvoeder van de brandweer en reddingsafdeling vertelt: "We hadden alle middelen die we nodig hadden snel ter plaatse en zijn blij te kunnen zeggen dat ze alle drie in goede gezondheid zijn na dit angstige avontuur."

Steven, Chase en Abigail. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten